Çikolata Çeşmesi; Bir KMS Endüstriyel Mutfak Makinaları Markasıdır. KMS Endüstriyel Mutfak Makinaları; 20 yıldır endüstriyel mutfak ekipmanları üretimi yapmaktadır. Kendi sektöründe Türkiye’de ilk ve üretici firma olma özelliğine sahiptir. Kalite, güvenilirlik ve servis ağı ile yerli makineler üretmeye devam etmektedir. KMS Makina’nın yeni markası olan Çikolata Çeşmesi ise bir çok yeni özelliği ile ön plana çıkmaktadır. %100 yerli, 304 kalite paslanmaz ve gıda ile temasa tam olarak uygun CE Sertifikalı üretimi ile rakiplerinden ayrışmaktadır. Satış sonrası destek kısmında ise; 2 yıl garanti ve 81 İlde teknik servis hizmeti sunmaktadır.

Çikolata Çeşmesi Üretimi

çikolata çeşmesi üretimini en kaliteli malzemelerle gerçekleştirmekteyiz. Çikolata çeşmesi; kalıp ve damla çikolatalarınızı eriterek müşterinize mükemmel bir deneyim sunar. Çikolata Şelalesi olarak da bilinen çikolata çeşmesi; şık dizaynı, kullanım kolaylığı ve hijyenik olmasıyla mekanınıza zerafet katar.

Çikolata Şelalesi Opsiyonları

Çikolata çeşmelerimizin bir çok opsiyonu bulunmaktadır. Bunlardan 3 tane çikolata çeşmesi opsiyonu ön plandadır. Bu 3 çeşme opsiyon; kare şelale opsiyonu, tek şelale opsiyonu ve çift şelale opsiyonu olmak üzere tasarlanmıştır.

Kare Çikolata Şelalesi Opsiyonu

Kare çikolata şelalesi opsiyonu, çikolata çeşmesinden akan çikolataya havalı bir görünüm katmaktadır. Ürün görseli aşağıda ki gibidir.

Tek Çikolata Şelalesi Opsiyonu

Tek çikolata şelalesi opsiyonu, çikolata çeşmesinden akan çikolataya havalı bir görünüm katmaktadır. Ürün görseli aşağıda ki gibidir.

Çift Çikolata Şelalesi Opsiyonu

Çift çikolata şelalesi opsiyonu, çikolata çeşmesinden akan çikolataya havalı bir görünüm katmaktadır. Ürün görseli aşağıda ki gibidir.